VilaWeb.cat
Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Nosaltres  
dilluns, 1 de maig de 2017
 

Cultura i llengua: Llengua
  • Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) - En aquesta pàgina hi ha tot el procés de creació de l'AVL, i els dos acords normatius de l'Acadèmia aprovats els mesos de març i maig de 2002. Igualment, hi ha l'organigrama dels òrgans de govern, de les seccions i de les comissions per conèixer quins són els respectius plans de treball i en quina fase del procés es troben.

  • Capital de la Cultura Catalana - La Capital de la Cultura Catalana és una iniciativa adreçada al domini lingüístic i cultural català que té per objectius contribuir a ampliar la difusió i el prestigi social de la llengua i cultura catalanes, incrementar la cohesió cultural dels territoris de llengua i cultura catalanes i, finalment, promocionar i projectar el municipi designat com a Capital de la Cultura Catalana, tant a l’interior com a l’exterior.

  • Capital de la Cultura Catalana (CCC) - Iniciativa que s'adreça al domini lingüístic i cultural català, amb l'objectiu de contribuir a ampliar la difusió, ús i el prestigi social de la llengua i cultura catalanes.

  • Institut Ramon Llull (IRL) - Web oficial del consorci creat per la Generalitat de Catalunya i el Govern Balear per promoure la projecció exterior de la llengua i la cultura catalanes.

  • Promocat - Recull sobre iniciatives civils en l'àmbit de la promoció de la llengua catalana a Mallorca.

Afegeix la teva web en aquesta seccióModifica les dades de la teva URL